in ,

Wendy van Dijk ‘likete’ haatberichten over Chantal Janzen: “Ik zou dit zelf natuurlijk nooit doen!”

De anders zo vriendelijke en tactvolle Wendy van Dijk leek zaterdag de pedalen compleet verloren op de sociale media. De presentatrice had op Twitter immers enkele haatberichten over collega Chantal Janzen leuk gevonden. Maar schijn bedriegt … De tweets werden immers niet door Wendy zelf geliket, maar door een hacker.

Instagram

Dancing With the Stars, gepresenteerd door Chantal Janzen, werd tijdens het weekend druk besproken op Twitter. Vooral presentatrice Chantal kreeg een heleboel negatieve reacties over zich heen.

Zo schreef een social mediagebruiker: “Jeetje, wat is er met het gezicht van Chantal Janzen gebeurd? Mislukte facelift, die wangen zo hoog en botox? Zonde!” Die opmerking werd door Wendy leuk gevonden. Een andere opmerking die Wendy zogenaamd likete, luidde: “Dancing With the Stars-presentatie zou gedaan worden door Chantal Janzen, maar ik zie alleen maar een strakgetrokken gebotoxte blonde doos.” Daarnaast werden er nog eens tientallen negatieve en zure reacties over Chantal Janzen door Wendy leuk gevonden.

Zondagochtend kwam echter aan het licht dat er een hacker aan het werk was geweest. In een verklaring deelde Talpa mee dat Wendy compleet verbijsterd is. Ze zei: “Ik zou dit zelf natuurlijk nooit doen!” Ondertussen werden al haar wachtwoorden veranderd. Er werd tevens contact opgenomen met Chantal om de situatie uit te klaren. De gewraakte berichten werden overigens allemaal ontliked.

Chantal Janzen van haar kant nam het zoals gewoonlijk op met een gezonde dosis humor. Op Instagram deelde ze een weinig flatterende foto van zichzelf met het bijschrift: “Superblij met mijn facelift! Als iemand het nummer van mijn arts wil: DM me! Groetjes!” Wellicht met een knipoog naar het ‘incident’ met Wendy, sloot ze haar bericht af met de hashtags #Liken en laten liken en #Leven en laten leven.

Vader in Oss onder ogen van 13-jarige zoon zwaar mishandeld door groep jongeren.

Jennifer Lopez gooit haar ‘persoonlijk nummer’ online.