in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Wauw, Barbie maakt bizarre transformatie en is hot fitnessmodel

Samantha de Jong aka Barbie kennen we natuurlijk nog uit Oh Oh Cherso. De laatste jaren komt ze niet altijd goed in het nieuws en ze leek er aardig doorheen te zitten. Maar gelukkig hebben we de afgelopen tijd vrij weinig gehoord van de reality-ster.

Ze iel bezigs weer goed bevriend met Rolf Tanger en dat lijkt haar ook goed te doen. Ze is veel bezig met haard gezondheid en is flink aan de slag gegaan in de sportschool. En dat is te zien!

Ze schrijft bij de video: “Net lekker getraind met @rolftangel ! Gaan echt weer de goede kant op alles weer positief en sta vooral weer positief in het leven door de lieve mensen om me heen ! Kom gezellig een dagje met ons mee trainen redgym denhaag !! Ik train nu zelf bij redgym rolf geef zelf ook personal training voor alle dames die ook vragen hebben hoe je een killerbody kan krijgen kom gerust langs de sportschool ik ben er 4 dage in de week Fijn weekend”. Er mist nog wat interpunctie maar daar letten we vandaag maar even niet op. Dat ziet er veelbelovend uit!

Yolanthe heeft ze er weer luchtig bij hangen en laat alles gewoon zien

Martien Meiland is op zoek naar NIEUWE LIEFDE!