in , ,

WTFWTF Om van te huilenOm van te huilen

Vrijgezel Barbie heeft weer tijd om bloemetjes buiten te zetten.

Het is een publiek geheim dat Samantha de Jong, in een vorig leven beter bekend als Barbie, een ellendige periode achter de rug heeft. Eerst verloor ze haar ongeboren baby, en dan verbrak ze plotseling haar relatie met Maron Hill. Nu geniet ze weer met volle teugen van het vrijgezellenbestaan en dat is reden om te vieren.

Instagram

Barbie is naar eigen zeggen ‘weer helemaal terug van weggeweest’ en zette de bloemetjes buiten met goede vriend Jimmy en haar neefje.

Jimmy blijkt heel speciaal voor haar. Samantha de Jong onthulde bij een intiem kiekje van hun tweetjes: “Bedankt dat je er altijd voor me bent wanneer ik je nodig heb.”

Instagram

Enkele weken geleden zweefden Samantha en haar ex-vriend nog op een roze wolk. Dan sloeg het noodlot echter andermaal toe. Ze leed een miskraam. Korte tijd later maakte ze het uit met Maron. Daarover zei de voormalige realityster: “Na een rotweekend achter de rug, probeer ik mezelf toch nog even bij elkaar te rapen. Makkelijk is het niet als je heel veel van iemand gehouden heb en niet meer in je leven is! (…) Net een kindje verloren samen en dan zo iets doen. Hoeveel pijn kan een mens nog hebben.”

Pasgeboren zoontje boer Tom nu al in voetsporen van papa.

Johan Derksen na misplaatste grap Jandino: ‘Lachend leeghoofd’