in

LOLLOL WTFWTF

Vrienden van miljonair zijn tegen zijn huwelijk met jongere vrouw – wanneer hij 1 jaar later sterft, schrikt zijn vrouw van zijn laatste wens.

De achtenzestig-jarige Marcel Amphoux genoot van een rustig, onconventioneel leven in de Franse Alpen. Dankzij zijn eenvoudige levensstijl, was hij uiteindelijk in staat om een ​​groot fortuin op te bouwen. Daarnaast erfde hij ook een groot stuk land.

Hoewel Marcel Amphoux een fortuin bezat, kon je niet aan zijn uiterlijk of levensstijl aflezen dat hij miljonair was. Toch deelde hij zijn rijkdom in het geheim met een selecte groep familieleden en vrienden. Hij bouwde voor een aantal van hen blokhutten op zijn land waar zij gratis konden wonen.

Vrouwen hadden nooit interesse in Marcel. Maar toen hij Sandrine Devillard uit Parijs ontmoette, die 21 jaar jonger was dan hij, veranderde alles. Het paar werd direct verliefd, maar vrienden en familieleden probeerden Marcel te waarschuwen dat deze mysterieuze vrouw alleen achter zijn geld aanzat. In 2011, een jaar na hun eerste date, trouwden Marcel en Sandrine.

Sandrine Devillard was erg gekwetst door de geruchten die over haar de ronde deden, maar na het huwelijk, joeg ze haar sceptici nog verder in het harnas. Sandrine bleef in Parijs wonen en bezocht Marcel’s blokhut in de Alpen maar zelden. “Ik ben een echte Parijzenaar. Ik woon er nog, maar ik bezoek mijn man zo vaak als ik kan.”, vertelde Sandrine.

Een jaar na de bruiloft, namen de vermoedens van de plaatselijke bevolking verder toe. Marcel was betrokken bij een auto-ongeluk met Sandrine en twee van haar vrienden. De bestuurder verloor op de één of andere manier de controle over het stuur en crashte. Marcel kwam daarbij om het leven, terwijl Sandrine en haar twee vrienden het overleefden.

Het gerucht ging dat Sandrine iets te maken had met het ongeluk, maar hier was geen bewijs voor.

Ze kondigde aan dat ze Marcel’s enige erfgenaam was, wat inhield dat ze in één klap multi-miljonair zou zijn. Toen Sandrine Marcel’s vrienden vertelde dat ze van plan was hen uit hun huis te zetten, bereikte de situatie een kookpunt.

Maar toen, midden in alle commotie, werd een verklaring vrijgegeven die het verhaal op zijn kop zette. Het bleek dat Marcel kort voor zijn dood zijn testament had gewijzigd. Hij liet al zijn bezittingen en geld na aan zijn familie en vrienden.

Marcel gaf zijn vrienden zelfs eigendom van de huizen die hij voor hen had gebouwd. Sandrine, aan de andere kant, kreeg niets. Het leek bijna alsof Marcel eindelijk had geluisterd naar zijn vrienden en familie.

Sandrine bepleitte dat de handtekening op Marcel’s testament was vervalst en stapte met de zaak naar de rechter. Maar in 2016, toen de definitieve uitspraak werd gedaan, achtte de rechtbank de handtekening authentiek, aldus de Franse krant Dici.

Wat een verhaal! Deel het als je het ermee eens bent!

Fans in shock door veranderd uiterlijk Debby Pfaff

Zó zien de (onbekende) broer en zus van Johnny de Mol eruit