in

Om van te huilenOm van te huilen

Tess Milne vertelt openhartig over verkr*chting op 19-jarige leeftijd

Tess Milne heeft in de YouTube-serie Seksmobiel een openhartige betekenis gedaan. De presentatrice vertelt namelijk dat ze op 19-jarige leeftijd is verkracht.

Volgens Tess heeft het zeker 2 jaar geduurd voordat ze over deze ingrijpende gebeurtenis kon praten.

Beantwoorden van seksvragen
In de YouTube-serie Seksmobiel kunnen kijkers prangende seksvragen stellen. Presentator Jurre probeert de vragen met de hulp van een BN’er zo goed mogelijk te beantwoorden. Tijdens de uitzending met Tess komt er een vraag binnen van een jongen die onzeker is omdat zijn vriendin niet met hem wil zoenen.

Nare ervaring
Tess en Jurre geven de jongen het advies om erover te praten, omdat de vriendin in kwestie misschien een nare ervaring met een jongen heeft gehad. “Ik heb zelf ook iets naars meegemaakt met een jongen,” biecht Tess vervolgens op. “Ik heb daar toen 2 jaar lang niet over gepraat.”

Jarenlang verzwegen
Wanneer Jurre doorvraagt naar Tess’ nare ervaring, doet ze haar verhaal uit de doeken. “Ik kan er nu over praten gelukkig,” zo vertelt ze. “Ik heb een nare ervaring gehad met een jongen die mij verkracht heeft. Ik was toen 19.” Tess legt uit dat ze er jaren over heeft gezwegen, tot dat ze het niet langer voor zich kon houden. Haar tweelingzus hoorde het heftige nieuws als eerste. “Pas toen ik zag dat ik andere mensen kon helpen met mijn verhaal, kreeg ik verlichting.”

Vrouw rijdt doodnormaal met haar hond in de auto, totdat er een Michael Jackson nummer opkomt.

Idyllische bar in het midden van Caribische Zee is op zoek naar nieuwe barman of –vrouw.