in

OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Vermoorde man in speeltuin Assen zat aan kleine kinderen

De politie uit Assen kwam eerder vandaag af op een melding van een mogelijk z*dendelict in een speeltuin in de Drentse plaats. Toen agenten ter plaatse kwamen, moest er een man gereanimeerd worden. Die hulp mocht niet meer baten, zegt de politie tegen RTL Nieuws.

In het begin van de middag kwam een melding dat een man zich ongepast gedroeg richting een kind in een speeltuin”, meldt de politie. Hij zou o.a aan een minderjarig meisje hebben gezeten en wilde haar ver krachten. “Vervolgens zouden een aantal personen op deze man zijn afgegaan, waarbij een schermutseling is ontstaan. Als gevolg daarvan is de man overleden.”

Inwoners van Assen
De verdachten en de overleden man komen allemaal uit Assen. De politie onderzoekt nog wat er zich precies in de speeltuin heeft afgespeeld. Volgens een woordvoerder van de politie hoort ook de melding van het vermeende z*dendelict bij het onderzoek.

Burgemeester Marco Out van Assen laat zich vanmiddag bijpraten door de politie. Out zal daarna ‘zeker poolshoogte’ gaan nemen bij het speeltuintje, zegt een woordvoerder van de gemeente.

Roxeanne Hazes praat openhartig over broer André

Tip voor mannen die opzoek zijn naar een vrouw, beter dan Tinderr!