in , ,

LOLLOL OMGOMG Om van te huilenOm van te huilen

Tweespalt in Chateau Meiland: Caroline neemt definitief afscheid.

Het blijft raden naar wat er nu echt gebeurd is tussen Martien Meiland en goede vriendin Caroline. Eerder keerde Caroline al even terug naar Nederland, maar werd later teruggefloten om de opnames af te ronden. Ondertussen werd de blondine echter opnieuw in Nederland gespot en zou ze het kasteel definitief vaarwel hebben gezegd.

Instagram

Huisvriendin Caroline werd zondag opgemerkt in Utrecht. De fans waren echter in de veronderstelling dat ze nog in het kasteel vertoefde. In een verklaring aan RTL Boulevard liet Talpa weten:

“We hebben eerder al aangegeven dat Caroline besloten heeft terug naar Nederland te gaan. De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest.”

Verder speelden ook het gemis van haar familie en vrienden, alsook haar gezondheid, een rol in de beslissing van Caroline om het kasteel de rug toe te keren. Voorlopig is de blondine nog gewoon te zien in het programma. Het is niet duidelijk wanneer wordt uitgezonden wat er nu precies aan de hand is tussen haar en de familie.

Dierenambulance rukt uit voor dronken schaap dat niet meer op poten kan staan.

Yolanthe Cabau overlaadt enige man in haar leven met zoentjes.