in ,

WTFWTF LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

Terdoodveroordeelde heeft opmerkelijk verzoek voor laatste maaltijd.

Een moordenaar die in de dodencel zit wegens de gruwelijke moord op zijn vrouw, zegt dat hij diep spijt heeft en vroeg dat zijn laatste maaltijd aan een dakloze persoon gegeven zou worden.

Donnie Johnson, van wie de executie gepland was voor donderdagnacht, vroeg aan de gevangenisdirectie in Tennessee om zijn laatste maaltijd aan een dakloze persoon te schenken. De man kreeg de doodstraf voor de moord op zijn vrouw in 1984.

De advocaat van Donnie, Kelley Henry, zei: “Meneer Johnson beseft dat hij met zijn maaltijd van 20 dollar niet veel dakloze mensen zal voeden. Zijn verzoek is dat zij die hem gesteund hebben, een maaltijd aan een dakloze persoon zouden doneren.”

De laatste maaltijd van Johnson is normaal overigens precies hetzelfde als die van de andere gevangenen in de Riverbend Maximum Security Institution. In andere gevangenissen krijgen de terdoodveroordeelden soms de keuze om een bepaalde maaltijd te laten samenstellen.

Johnson had nog een genadeverzoek ingediend, maar dat werd woensdag afgewezen door de gouverneur van Tennessee, Bill Lee.

Wat vind jij van de laatste wens van deze man? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Metro

Bioscoopganger sterft nadat nek geplet werd onder beensteun toen hij neerknielde.

Heldhaftige hond redt pasgeboren baby die levend begraven werd door ‘beschaamde’ tienermoeder.