in

Temptation-Giorgio neemt drastisch besluit

Giorgio, bekend van Temptation Island, heeft een heftig besluit genomen. De voormalig verleider is naar huis vertrokken en heeft de psychiatrische inrichting waar hij verbleef gedag gezegd. “Wat een opluchting”, stelt hij.

Vorige week werd bekend dat Giorgio in een psychiatrische inrichting verbleef nadat hij zelfmoord had geprobeerd te plegen. Aan zijn behandeling heeft de realityster echter weinig gehad. “Die opname was in feite compleet zinloos”, vertelt hij aan het Vlaamse weekblad TV Familie. “Aan die therapeutische sessies heb ik weinig gehad. Ik voelde me er niet op m’n plaats. Eerlijk gezegd, ik werd daar zot. En dat kan niet de bedoeling zijn van de psychiatrie, hé. (lachje) Ik verlangde er zo naar om weer thuis te zijn. En nu woon ik voor een poosje bij m’n ouders.”

De 24-jarige Belg heeft ontzettend veel reacties gehad en dat doet hem heel goed. “Dat had ik totaal niet verwacht. Zoveel lieve, mooie, moedgevende reacties. Honderden, of misschien wel duizenden! Mensen lijken te begrijpen waarom ik ben overgegaan tot die wanhoopsdaad. De steun die ik van vreemden krijg… Ongelooflijk. Dat doet mij zó’n deugd. De mooiste reactie was iemand die schreef: ‘Nu weet ik wie die Giorgio écht is. Hij is niet die playboy, maar een fragiele man met een klein hartje.’ Daar word ik stil van”, aldus de Vlaming.

Wat Giorgio hierna gaat doen weet hij nog niet, maar voorlopig zit hij wel even goed bij zijn ouders!

Groot gemis voor André Hazes

Hierom is Sylvie Meis woest!