in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Televisiekijkers reageren verbaasd op transformatie Debby Pfaff

De familie Pfaff staat weer volop in de spotlight door Kelly (42) die schittert in de Vlaamse versie van Dancing With The Stars. Ook oudste zus Debby (44) krijgt veel aandacht, maar dan om haar uiterlijk. Volgens de kijkers van het programma heeft de blondine behoorlijk laten sleutelen aan haar uiterlijk.

“Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie”
Debby staat elke week in het publiek haar zusje Kelly aan te moedigen. Echtgenoot Nicolas Liébart staat steevast aan haar zijde om de dansende Vlaamse aan te moedigen. Maar de oudste Pfaff-dochter staat nu zelf volop in de schijnwerper, omdat het er op lijkt dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Bij de afgelopen aflevering werd op haar ingezoomd en de kijker viel gelijk op dat Debby er behoorlijk anders uitziet tegenwoordig.

De Pfaffs zijn al tijden niet echt op tv geweest, maar toch is het verschil té groot, menen de fans. Echter ontkent Debby keihard dat er ook maar iets van verschil is. “Bedankt voor het compliment”, reageert ze. “Ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik hard veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest… Ik gebruik gewoon goeie gezichtscrèmes”.

Aan plastische chirurgie heeft ze nog nooit gedaan. “En als dat wél het geval was geweest, zou ik dat gerust toegeven. Ik ben zelfs voorstander van plastische chirurgie”, aldus Debby. De blondine is zelfs al eens onder het mes gegaan om haar borsten te laten vergroten. Ook echtgenoot Nicolas heeft er geen problemen mee en onderging een haartransplantatie. Maar dit keer ontkent Debby glashard dat er aan haar gesleuteld is.

Roy Donders laat schuldeisers met lege handen achter!

Televisiekijkers reageren verbaasd op transformatie Debby Pfaff