in , ,

BoosBoos

Studentenclub geschorst nadat ze hond dwongen om bier te drinken.

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige inhoud die op sommige kijkers schokkend zou kunnen overkomen.

Een studentenclub van de Hofstra University werd geschorst nadat een video viraal ging waarin te zien was hoe enkele leden een hond dwongen om bier te drinken. De tweet, met een Snapchat video van een hond die ondersteboven gehouden werd om van een biervat te drinken, werd meer dan 120.000 keer bekeken.

Volgens NBC werd de video zaterdag gemaakt in een clubhuis buiten de campus. De lokale dierenbescherming onderzoekt het incident. Gary Rogers, een inspecteur van de organisatie, zegt dat de eigenaar van de hond een 21-jarige student van de Alpha Epsilon Pi club is.

Het hoofdkantoor van de studentenclub liet ondertussen weten dat de betrokken afdeling geschorst werd wegens schending van hun gezondheids- en veiligheidsbeleid. Ze zeiden: “We hopen dat dit een moment van bezinning is om betere jongemannen op te voeden, die zich inzetten voor onze missie en waarden.”

Op de sociale media reageren mensen terecht erg boos. Anderen roepen op tot disciplinaire maatregelen tegen de studenten.

Gelukkig stelt de hond het goed. De inspecteur van de dierenbescherming zag de hond maandag en zou in goede gezondheid verkeren. Rogers verklaarde: “Bier drinken is erg gevaarlijk voor honden, zelfs in beperkte hoeveelheden.”

DEEL dit bericht als ook jij vindt dat de betrokken studenten een gepaste straf moeten krijgen.

Bron en afbeeldingen: Delish en Twitter

17-jarige toont aan terminaal zieke papa hoe hij er later als politieagent zou uitzien.

Puppy’tje laat stinkende scheet in gezicht hond – en internet ligt plat van het lachen.