in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Serveerster rekent ‘irritante’ klanten 10 euro extra aan.

We kennen allemaal de leuze ‘klant is koning’ wel. Het is een spreuk die er bij werknemers ingehamerd wordt om de klanten de best mogelijke service te bieden.

Maar soms zouden we ze zo graag willen zeggen dat ze fout zijn en dat is precies wat deze Spaanse serveerster deed op een heel creatieve manier. De werkneemster besloot om haar ‘irritante’ klanten 10 euro extra aan te rekenen voor hun gedrag.

Onderaan de rekening voor een rondje drankjes had ze geschreven: “Por tocar los cojones.” Dit gezegde wordt in het Spaans gebruikt voor mensen die iemand het leven onmogelijk maken of met iemands voeten spelen. Het bedrag van de rekening in Bar Eguzki, in Bermeo in het noorden van Baskenland, voor een aantal drankjes kwam uit op een totaalbedrag van 12,50 euro.

Maar met de toeslag voor het vervelend gedrag bedroeg het totaalbedrag 22,50 euro. De rekening ging algauw viraal nadat de bar het op de sociale media gedeeld had en zorgde voor verdeelde reacties.

Maar al snel bleek dat het een grap was van de serveerster genaamd Anka, die haar baas in de maling wilde nemen. De werkgever van de serveerster drinkt namelijk elke donderdag met vrienden in de zaak en de vrouw wilde een grapje met hem uithalen.

Anka verklaarde aan Publico: “Ja, hij betaalde de extra! Het was het best gespendeerde geld van zijn leven!”

Onlangs kwam een Italiaanse restauranteigenaar nog in het nieuws nadat hij een lastige klant op een komische manier de les had gespeld. Massimo Donato maakte echter geen grapje toen hij een klant, die een slechte review had achtergelaten op TripAdvisor, zei: “Probeer Parmezaans kaas op koeienvlaai, voor jou zou het perfect moeten smaken.”

De klant had een review met één ster geschreven en noemde het restaurant ‘tweede na koeienvlaai’ nadat Massimo hem geweigerd had om kaas op zijn zeevruchtengerecht te doen.

Wat vind jij hiervan? Een toeslag voor ‘irritante’ klanten – een goed idee? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Eguzki Bermeo

Griezel leefde stiekem op zolder en sloop ’s nachts kamer van 14-jarige dochter binnen.

Alleenstaande vader adopteert zijn vijfde gehandicapt kind.