in

Dronken kerel wordt wakker in verkeerd huis, maar eigenaars vinden het net zo grappig als hij.

Een dronken man stapte na een feestje het verkeerde huis binnen en maakte zelfs nog wat noedels klaar alvorens zijn roes uit te slapen op de bank.

Het was pas toen de bewoners hem de volgende ochtend wakker maakte en hem vroegen waarom hij in hun huis was, dat hij besefte dat hij een geweldige vergissing begaan had.

Maar ondanks het feit dat er een vreemde man in hun huis had ingebroken, vonden de eigenaars het net zo grappig als hij.

De dronken Schotse man maakte een video van het huis in een poging om uit te leggen wat er precies gebeurd was. Hij zei: “Een koppel maakte me wakker: ‘Wie ben jij?’ Ik had zoiets van, ‘Waar hebben jullie het over? Ik was hier gisterenavond op een feestje’ en hij antwoordde: ‘Geloof me maar, hier was gisterenavond geen feestje’.”

De Schot legde uit dat hij zijn taxi gemist had en besloot om terug naar het huis te gaan en op de bank in slaap viel.

Hij ging verder: “Ik wilde gisterenavond een taxi nemen. De taxi was al vertrokken en ik ging naar het verkeerde huis. Ik kwam binnen, nam een deken en ging slapen. In plaats van terug naar het feestje te gaan, stapte ik binnen bij de buren.”

En de volgende ochtend vond het koppel etensresten van een maaltijd die hij zichzelf nog klaargemaakt had. De man voegde eraan toe: “Ik heb wellicht nog wat noedels gemaakt.”

Maar in plaats van hem buiten te gooien, bood het gastvrije koppel hem een kopje thee en een sigaretje aan om zijn kater te verwerken.

De Schot vervolgde: “Godzijdank is deze vrouw uit Glasgow. Ze zei: ‘Wees welkom’. Ik kreeg een kopje thee en een sigaretje. Bedankt om zo begripvol te zijn.”

Bekijk de hilarische video hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Metro, Facebook en YouTube

Papa van vier dochtertjes toont de brutale realiteit van het vaderschap.

Vrouw rijdt doodnormaal met haar hond in de auto, totdat er een Michael Jackson nummer opkomt.