in

Roxeanne Hazes openhartig over broer André: “Ik heb geen hekel aan hem.”

In een interview op Radio2 had Roxeanne Hazes het uitgebreid over haar broer André Hazes. Aan Erik Dijkstra en Frank Evenblij onthulde ze dat ze best waardering heeft voor het werk van haar jonge broer.

Gevraagd wat ze van de muziek van André vindt, antwoordde ze: “Wat hij doet, in het verlengde van papa eigenlijk, doet hij heel goed. Het is ook een geweldige zanger. Het is niet per se mijn muzieksmaak, maar ik begrijp wel waarom het populair is.”

Maar de muziek van haar broer zelf draaien, doet ze dan weer niet. Daarover zei Roxeanne: “Het zijn geweldige nummers, maar nogmaals, het is mijn smaak niet. Ik ben meer van het alternatieve. Paradiso is mijn poptempel.” Dochter Dré zegt dat ze wel het refrein van ‘Leef’ mee zou kunnen zingen.
En zet ze de televisie uit als André in beeld komt? “Nee, joh. Natuurlijk niet. Ik heb geen hekel aan hem. Ik denk dat wij allebei heel respectvol over elkaar praten. Er is geen reden om dat niet te doen. Verder heb ik er eigenlijk niet zo veel over te vertellen. Wij leiden allebei een heel ander leven. En dat is prima”, rondt de zangeres af.

Ze had plots een blauwe plek en 24 uur later is ze met spoed opgenomen in huis

Buurman betrapt Camilla met ex