in , , , ,

Rouwende hond wacht elke dag voor klaslokaal op overleden lerarenvriend.

Een trouwe hond wachtte elke dag voor een klaslokaal op zijn geliefde mensenvriend die onlangs overleed. Een hartverscheurende video toont hoe de grijze hond voor het klaslokaal van een universiteit zit en geduldig wacht op professor Carmelito Marcelo. De viervoeter krabt wanhopig aan de deur in de hoop Carmelito te zien.

Carmelito (58) raakte twee jaar geleden bevriend met de straathond genaamd Buboy toen hij les gaf aan het Mabalacat City College in Pampanga in de Filipijnen.

Buboy maakte er een routine van om ’s ochtends naar zijn klaslokaal te komen voor voedsel en zou tijdens de lunchpauze terugkomen voor snacks.

Buboy bleef op de campus en ook ’s nachts bleef hij er rondhangen.

Helaas kwam Carmelito niet meer naar de school nadat hij eerder deze maand een beroerte leed en op 18 mei overleed. Maar de voorbije twee weken bleef de trouwe hond elke ochtend naar het klaslokaal komen om de leraar te begroeten.

Het gedrag van Buboy raakte de harten van de studenten van Carmelito en ze besloten om hem mee te nemen naar de kerk waar het lichaam van de leraar lag opgebaard.

Op een bepaald ogenblik leunde Buboy over de rand van de open kist van Carmelito en begon hij te janken. Dan ging Buboy voor de kist op de grond liggen.

Student Mark Christian Arceo, die de foto’s en de video’s op de social media postte, schreef: “Een hond is het enige op aarde dat van je houdt meer dan dat hij van zichzelf houdt – Josh Billings.”

“Het is hard om te zien hoe de hond op zijn beste vriend wacht. Hij weet niet dat zijn beste vriend er niet meer is. Iedereen helpt om Buboy te voederen. Het personeel, de studenten en leraren zorgen allemaal dat hij eten heeft.”

Het personeel van de universiteit liet weten dat ze van plan zijn om een nieuwe thuis te zoeken voor Buboy.

Bekijk de hartverscheurende video hieronder en DEEL dit met iedereen die een hond heeft.

Bron en afbeeldingen: Facebook en Mirror

Pedofiel die 14-jarig meisje misbruikte hoeft niet naar gevangenis omdat ‘zij hem verleidde’.

Woedende menigte rukt kleren uit van winkeldievegges en knipt hun haar af.