in , ,

LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

Puppy kwijnt weg in asiel omwille van misvormde snuit – maar één foto maakt het verschil.

Op het internet worden we overspoeld met foto’s van schattige huisdieren. Maar wees eerlijk: wie vindt zijn hond of kat niet de mooiste ter wereld? Uiteraard is uiterlijk belangrijk, maar dat komt zeker niet op de eerste plaats. En dat geldt zowel voor mens als dier!

De hond Mosley kan hiervan meespreken. Deze eenjarige puppy is één en al liefde. Mosley is vriendelijk, speels, houdt van knuffelen en is dol op kinderen. Deze hond heeft de gave om iedereen blij te maken.

Wij kunnen het alvast niet begrijpen, maar blijkbaar was er niemand die deze lieve hond wilde adopteren. Hij zat in een dierenasiel in de Amerikaanse staat Georgia. Hij werd constant over het hoofd gezien, terwijl zijn vrienden snel een nieuwe thuis vonden.

Het asiel zat boordevol en de medewerkers deden er alles aan om voor iedereen een nieuwe en eeuwige thuis te vinden.

Omwille van zijn misvormd koppie kreeg Mosley niet de aandacht die hij verdiende. Maar dan merkte Amanda Harris van Atlanta Humane Society hem op. Zij zag meteen in dat precies zijn unieke uiterlijk hem een liefdevol baasje zou opleveren! Lees verder op de volgende pagina om te ontdekken hoe het leven van Mosley compleet veranderde met één foto!

3-jarig peutertje onderbreekt danseres en haar schattige danspasjes gaan de wereld rond.

Familie installeert camera om glazenwasser te betrappen die steelt van 86-jarige dementiepatiënt.