in

Idyllische bar in het midden van Caribische Zee is op zoek naar nieuwe barman of –vrouw.

Barmannen en –vrouwen hebben het niet gemakkelijk. Als je achter de bar werkt, ben je het wellicht beu dat mensen geld naar je zwaaien om bediend te worden, die halfleeg gedronken drankjes te moeten opruimen en dan na sluitingstijd te moeten buitenstappen in het druilerige Nederlandse weer.

Dan is dit wellicht de perfecte kans voor jou – een prachtige, drijvende bar in het midden van de Caribische Zee is voor deze zomer op zoek naar een nieuwe barman of –vrouw.

Je zult nog altijd wat cocktails moeten shaken, maar je kunt tenminste genieten van het zonnetje en van het magische uitzicht voor de kust van Jamaica.

De Floyd’s Pelican Bar wordt geleid door Floyd Forbes en hoewel hij de hele dag in het paradijs werkt, kon hij al acht jaar niet op vakantie gaan.

Dus deze zomer is Virgin Holidays op zoek naar een tijdelijke barvrouw of –man om in de bar te werken terwijl Floyd van zijn vakantie geniet.

Floyd’s Pelican Bar werd al verschillende keren bekroond als een van de beste kroegen ter wereld. Het is op zo’n anderhalve kilometer van de Jamaicaanse kust gevestigd en de unieke structuur is alleen bereikbaar per boot.

Floyd bouwde de bar in 2001 nadat hij enkele jaren in de idyllische omgeving had doorgebracht. Het werd zo’n succes dat hij niet meer op vakantie kon.

De perfecte kandidaat moet wel aan enkele eisen voldoen:

  • Bereid zijn om te pendelen per boot of peddelbord, zelfs wanneer het weer te mooi is om te gaan werken.
  • Bereid zijn om te kletsen met locals en toeristen, en hen te leren kennen met een fris flesje lokaal bier.
  • De playlist beheren om ervoor te zorgen dat er altijd relaxte deuntjes spelen.
  • Af en toe een visje uitgooien voor de lokale pelikanen, aan wie de bar zijn naam dankt.
  • Voorbijvarende boten begroeten met een verwelkomende glimlach begroeten voor een verfrissing.
  • Kunnen multitasken – het kan moeilijk zijn om een biertje aan te geven en tegelijk de glinstering van het turquoise water te waarderen.

De succesvolle sollicitant krijgt een gratis heen- en terugvlucht naar Jamaica, zeven overnachtingen in een viersterrenhotel, de kans om in Floyd’s Pelican Bar te werken en 1.200 euro zakgeld.

Als je momenteel in een bar werkt, kan je online solliciteren voor 28 mei. DEEL dit met alle mogelijke kandidaten die je kent!

Bron en afbeeldingen: Joe Pepler / PinPep en Metro

Tess Milne vertelt openhartig over verkr*chting op 19-jarige leeftijd

Dolverliefde Steffi en Roel zetten volgende stap in relatie