in

LOLLOL WTFWTF LiefLief

P*dofiel die 11-jarige meisje mishandelde, bruut verdronken in het gevangenistoilet door celgenoot

Een p*dofiel veroordeeld voor het molesteren van een 11-jarige in 2013 werd vermoord door een collega-veroordeelde die op 31 juli in dezelfde cel was gehuisvest als hij. David Oseas Ramirez, 56, wordt verondersteld te zijn verdronken nadat zijn hoofd was geramd en in een toiletpot geduwd van de gevangenis van Duval County in Jacksonville, Florida.

Volgens de politie kan Ramirez beledigingen hebben verhandeld met zijn celgenoot, Paul Dixon, 43, een veroordeelde moordenaar die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor het doden van een persoon toen hij slechts 17 jaar oud was in 1993. Na het verbale conflict, escaleerde de situatie in een gevecht.

Het was Dixon, die Ramirez de baas was en volgens de politie zijn hoofd in het toiletwater duwde. Volgens gevangenisverslagen werd Ramirez vermeld als vrijgelaten uit de gevangenis van Duval County. De reden hiervoor was zijn dood, volgens een rapport in het rapport The Sun. Zowel Ramirez als Dixon werden bewaard op de bovenste verdieping van de gevangenis, die is gereserveerd voor de meest gewelddadige criminelen in het graafschap.

Een verklaring op de Facebook-pagina van het Sheriff’s Office van Jacksonville verklaarde: “Arrestatie in de gevangenismoord die vandaag plaatsvond (31 juli). Paul Dixon, 43 jaar oud, werd gearresteerd voor het vermoorden van zijn celgenoot. Hij was eerder veroordeeld voor een moord pleegde hij toen hij 17 jaar oud was. Hij werd teruggebracht naar onze gevangenis voor gerechtelijke procedures. Een verbale woordenwisseling werd fysiek. De verdachte doodde het slachtoffer in zijn cel. ”

De post verklaarde ook dat er een derde gevangene was die getuige was van de strijd en de moord, maar hij weigerde samen te werken met de autoriteiten. Zelfs Dixon heeft ook geweigerd om met de politie te praten en eist dat hij een advocaat krijgt, volgens het kantoor van Jacksonville Sheriff. De aanval vond plaats in de oostvleugel van de vijfde verdieping van de faciliteit. Gevangenen die wachten op overdracht naar een staatsgevangenis of een gerechtelijke procedure zijn hier gehuisvest.

“Wanneer mannen naar de gevangenis gaan beschuldigd, veroordeeld voor het kwetsen van een kind, is er geen vrede in de gevangenis. Ze moeten constant over hun rug waken. Ze moeten hopen dat ze met iemand kunnen vriendschap sluiten om voor hen te zorgen.” Ken Jefferson, een misdaad- en veiligheidsanalist. De overtuiging van Ramirez in 2013 kostte de jury volgens een Newsweek-rapport slechts 15 minuten.

Dixon wachtte nog steeds op een gerechtelijke procedure voor een nieuwe hoorzitting toen hij aankwam bij de gevangenis van Duval County vanuit een andere faciliteit. De moord op Ramirez volgens Sheriff’s Office was een zeldzaam voorbeeld van celgenoten die ze allemaal vermoorden. JSO assistent-chef Brian Kee zei: “We hadden het over de laatste keer dat er ooit een dergelijk incident in Jacksonville plaatsvond en niemand van ons kan zich iets herinneren in de recente herinnering. Ik bedoel, ik ben hier bijna 23 jaar. Ik kan kan me er geen herinneren, ”

Bewakingsbeelden vanuit de gevangenis worden beoordeeld sinds ze als bewijs aan de onderzoekers zijn overhandigd. “Elk aspect van dit incident zal worden geëvalueerd en het onderzoek is gaande”, aldus een verklaring van het kantoor van de sheriff.

Veel mensen op sociale media zeiden dat Ramirez het lot verdiende voor het mishandelen van een minderjarige.

De Dag Nadat – Ik te veel wietolie binnenkreeg

Prinses Irene over overlijden Christina: “Ineens ben je met z’n drieën over”