in

Om van te huilenOm van te huilen

Paul de Leeuw in rouw

Droevig nieuws voor presentator Paul de Leeuw. Zijn poes Donnie is vorige week zondag overleden en dinsdag heeft hij hem laten cremeren.

Op Instagram plaatst Paul een foto van de urn met twee brandende kaarsen. Ook ligt er een certificaat bij waarop te lezen is dat poes Donnie afgelopen dinsdag om 15:20 is gecremeerd.

Veel BN’ers steken de presentator een hart onder de riem. Zo sturen Isa Hoes en William Rutten een hartje naar Paul en schrijft Rossana Kluivert: “Sterkte en mooi dat je Donnie een waardig afscheid geeft . Ik heb daar al helaas heel vaak gezeten en niets dan respect voor.”

Donderdag belde Wilfred Genee tijdens de radio-uitzending van Veronica Inside Paul de Leeuw op. Hoewel het eigenlijk over Ranking the Stars had moeten gaan, veranderde het gepreksonderwerp al snel naar zijn overleden poes. “Die poes die is zondag overleden, heel vervelend, en hartfalen, dus ook heel naar. Hij heeft een vergrote hartkamer, ik wist niet dat poezen dat ook hadden, een vergrote hartkamer. Het was echt heel mis.”

View this post on Instagram

Dag lieve Donnie! ❤️❤️

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Gepeste tiener verloor 62 kg voor het schoolbal – nu heeft iedereen spijt. Dit is hoe ze er vandaag de dag uit ziet

Bizarre beelden opgedoken van Gerard Joling die wellicht van de verkeerde snoepjes van de nachtapotheker heeft gesnoept.