in ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Papa kan niet meer wandelen of douchen nadat hij door vleesetende spinnen gebeten werd.

Een vader van drie vreest voor de veiligheid van zijn kinderen nadat de gemeente hem afwees toen zijn huis overspoeld werd door giftige valse weduwe spinnen. Lewis Pearce (26) kan niet meer werken, wandelen of zelfs maar douchen nadat hij in juli in zijn huis in Southampton vijf keer gebeten werd toen hij aan het slapen was.

Solent News

De verhuizer zegt dat hij meer dan een maand na het incident nog altijd ontzettend veel pijn lijdt. Hij beweert dat de gemeente hem zei dat ze niets konden doen toen hij hen vroeg om een ongedierteverdelger te laten langskomen.

Pearce zegt dat hij nu bang is over de veiligheid van zijn drie kinderen, die vijf en drie jaar en zeven maanden oud zijn. Zijn vrouw Nadine (26) zei: “Ik ben doodsbang. Als mijn kinderen zo gebeten worden, hebben ze geen schijn van kans.”

Solent News

De vader kreeg van de dokter te horen dat hij een allergische reactie ontwikkelde op het gif van de spin.

Een andere inwoner van hetzelfde flatgebouw zegt dat ze eveneens in angst leven voor de beruchte valse weduwes. De soort komt vooral voor in Zuid-Amerika en kan tot 14 millimeter groot worden – aanzienlijk groter dan de gebruikelijke huisspin.

Frans Duijts geeft update na maagverkleining: hoeveel is hij nu afgevallen?

Politie op zoek naar jongeren die poes in Delfzijl doodschopten.