in

Er bestaat een armband die je een schok geeft als je te veel geld uitgeeft of te veel fastfood eet.

Als je het moeilijk hebt om af te vallen of een beetje te sparen, is dit vernuftige gadget wellicht een geschenk uit de hemel. Amazon verkoopt namelijk een Pavlokarmband die je belooft je leven op orde te krijgen of het nu gaat om te veel geld uitgeven, te lang op het internet zitten, nagelbijten of te lang uitslapen.

Telkens wanneer je een uitschuiver begaat, geeft de armband je een elektrische schok van 350 volt, gewoon om je een vriendelijke herinnering te geven.

En om je nog wat meer aan te sporen, kunnen je vrienden zelfs een app downloaden waarmee ze je een schok kunnen geven als ze je betrappen op het eten van een extra taartje.

De fabrikant omschrijft het zo:

“Pavlok staat je toe om de taal van je reptielenbrein te spreken door een onaangenaam element toe te voegen (een veilige en onschadelijke schok elektriciteit op je pols) aan wat je gewend bent (je verschrikkelijke, slechte gewoonte), en conditioneert je hersenen om een onaangenaam gevoel te associëren met je slechte gewoonte … en shoppen en meer van dat.”

De Pavlok kan, wanneer volledig opgeladen, 150 schokken geven, dus afhankelijk van hoe vaak je zondigt, gaat het wel even mee.

Tot dusver zijn de reviews eerder verdeeld. Sommige personen zeggen dat het hen hielp om slechte gewoontes af te leren, terwijl anderen kritiek hebben op de kwaliteit van het toestel.

Wie moet dit absoluut hebben? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden met hardnekkige, slechte gewoontjes!

 

Bron en afbeeldingen: VT, YouTube, Amazon en LAD Bible

Gemene verzorgers steken olifanten met spijkers en dwingen tijgers om te poseren met toeristen.

Er bestaat een armband die je een schok geeft als je te veel geld uitgeeft of te veel fastfood eet.