in , ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Online respect voor kalme verkeersregelaar die door ‘kneus’ in gezicht gespuugd wordt.

Een filmpje waarin te zien is hoe een jonge kerel een verkeersregelaar belaagt in Den Haag, en zelfs in zijn gezicht spuugt, lokt online heel wat verontwaardigde reacties uit. De politie liet weten dat ze op de hoogte zijn van de video.

Twitter / Dumpert

Blijkbaar vroeg de verkeersregelaar aan de jongeman om te wachten. Dat zinde deze laatste niet, waarop hij de arme man de huid vol begon te schelden.

Een woordvoerder van de politie Den Haag verklaarde: “Wij zijn al een aantal dagen op de hoogte van de video. Daarop is duidelijk te zien dat in het gezicht van de verkeersregelaar wordt gespuugd. Dat is een strafbaar feit.” De woordvoerder gaf nog mee dat er een onderzoek zal gestart worden indien er aangifte wordt gedaan.’

Mensen op de sociale media zijn alvast vernietigend voor de jongeman. Zo schreef iemand: “Wat zullen zijn ouders trots op hem zijn.” Een andere sociale mediagebruiker reageerde: “En zijn vriendin vindt het ook prima. Dat wordt een droomkoppel.”

Het slachtoffer krijgt online massaal veel steun en bewonderende reacties. Mensen vinden het bewonderenswaardig dat de man zo kalm en professioneel blijft.

Passagiers in trein weigeren op te staan voor blinde man en hulphond.

Meisje claimt Madeleine McCann te zijn