in ,

OMGOMG Om van te huilenOm van te huilen

Moeder laat autistisch zoontje (5) achter in KFC – dan vinden ze hartverscheurend briefje in zijn zak.

Een vijfjarige jongen met autisme werd door zijn moeder achtergelaten in een KFC in een treinstation in China. Het kind werd gevonden door het personeel toen hij overschotjes frietjes van andere klanten aan het eten was.

Zijn moeder (28) beweerde dat ze niet langer voor haar zoon kon zorgen nadat haar echtgenoot hen drie jaar geleden in de steek had gelaten. Dat stond te lezen op een briefje dat de politie in zijn zak vond.

De jongen, alleen gekend als Le Le, werd maandag achtergelaten in het restaurant in Zhejiang. Zijn moeder had hem daar achtergelaten omdat “hij daar minstens eten zou hebben en gemakkelijk gevonden zou worden.”

De politie zei in een online verklaring dat het personeel hen gebeld had, nadat ze de jongen lange tijd alleen hadden zien zitten. De agenten zeggen dat ze de jongen vragen stelden, maar niet antwoordde. Uiteindelijk vonden ze het briefje in een van zijn zakken.

De moeder had geschreven dat ze zware schulden was aangegaan om de behandeling van haar zoon te kunnen betalen. Ze zei dat ze gedwongen werd om hem achter te laten nadat zijn opvoeding haar mentaal en fysiek uitgeput had.

In het briefje stond ook te lezen dat ze haar zoontje achterliet omdat weeshuizen alleen verlaten kinderen opvangen.

Nadat de politie een foto van de jongen en zijn informatie online had geplaatst, konden ze de moeder snel opsporen en ondervragen. De politie maakte haar duidelijk dat ze een gevangenisstraf riskeerde.

De jongen wordt nu verzorgd door de lokale sociale diensten. De moeder, gekend als Ye, werd gearresteerd, maar het is nog onduidelijk of ze ook vervolgd zal worden.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n hartverscheurend verhaal vindt.

Bron en afbeeldingen: Daily Mail en Zhejiang News

‘Levensecht Dumbo’ babyolifantje sterft nadat achterste pootjes knakken.

Hoofd van patiënt ‘ontploft’ op operatietafel.