in

OMGOMG WTFWTF BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Meisje (17) steelt bankpasje ouders om huurmoordenaar in te huren om hen te vermoorden.

Een 17-jarig meisje uit Florida werd gearresteerd nadat ze het bankpasje van haar ouders gestolen had en het gebruikte om twee mensen in te huren om hen te laten vermoorden.

Alyssa Michelle Hatcher werd maandag 9 september opgepakt door de politie van Umatilla. De tiener werd aangeklaagd wegens diefstal en het contracteren van huurmoordenaars.

De bal ging aan het rollen toen een anonieme getuigde de politie contacteerde om hen te laten weten dat een vriendin aan iemand een grote som geld had betaald om haar ouders te laten vermoorden.

Een onderzoek achterhaalde dat de tiener het bankpasje van haar ouders gestolen had en twee transacties had gedaan: eentje voor 503 dollar en een andere voor 926,40 dollar aan twee verschillende personen.

Speurder D. Causey ondervroeg de vriend van het meisje en die vertelde hem dat ze laatst gezien was in een berucht drugspand – waar ze naar verluidt wilde dat haar ouders vermoord zouden worden.

Tijdens een verhoor bevestigde het meisje het verhaal. Ze zei dat ze 100 dollar van de eerste transactie gebruikte om cocaïne te kopen en dat de rest was om een huurmoordenaar te vinden. Nadat de eerste persoon niet in zijn opzet slaagde, gaf ze de overige 900 dollar aan een tweede persoon.

De politie laat weten dat ze erg opgelucht zijn dat ze dit plot konden verhinderen. Een politiewoordvoerder verklaarde: “Als het over zoiets gaat, kan ik me de schok als ouder niet inbeelden dat dit mijn dochter is – wat mijn dochter van plan was.”

Volgens de lokale media zullen de ouders klacht indienen tegen hun dochter.

Voor de mannen met een kleine fluit! Hier wat tips!

‘André vermaakte zich met twee vrouwen tegelijk’