in

WTFWTF Om van te huilenOm van te huilen

Maxime Meiland openhartig over de vader van Claire.

De dochter van Martien Meiland, Maxime (22), is sinds de populariteit van Chateau Meiland uitgegroeid tot een heuse social media ster. Dat was voor collega-influencer Anna Nooshin de aanleiding om haar eens uitgebreid te interviewen.

Nooshin stelde haar recht voor de raap enkele vragen over roddels die de ronde doen. Zo vroeg ze hoe het nu zit met de vader van Claire en waarom niemand weet wie hij is. Maxime antwoordde openhartig: “Claire kwam als een verrassing. Ik raakte zwanger en toen zei hij al heel snel ‘ik wil dit niet’. Toen heb ik het thuis verteld. Iedereen was in shock en ook boos. Mijn vader heeft een week lang niet tegen mij gepraat. Mijn vader kan wel boos worden, maar dan is het ook zo weer over en dan is het ‘we moeten door’.”

Maxime zegt dat ze zelfs even overwoog om abortus te plegen. De blondine had zelfs al een afspraak met een kliniek. Maar op het laatste ogenblik bedacht ze zich. En dat bleek een van de beste keuzes van haar leven. Maxime staat echter wel alleen in voor de opvoeding van haar dochtertje. De vader en ook zijn familie wil niets van Claire weten. “Nee, ze vinden dat ik het probleem ben. Dat ik het gedaan heb”, legt ze uit.

Toch hoopt Maxime dat haar dochter ooit de kans krijgt om haar vader te ontmoeten. Ze legde uit: “Toch hoop ik dat hij uiteindelijk haar wel wil ontmoeten. Het is toch haar vader.”

Estelle Cruijff gooit het roer om in haar privéleven

Dit is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2019: