in , ,

Man die marihuana in zijn achterste verstopte, schoot zichzelf per ongeluk in edele delen.

Een onfortuinlijke boef uit Washington in de VS beging een reeks blunders toen hij zich in de edele delen schoot en het wapen probeerde te verstoppen – en dat allemaal terwijl hij drugs in zijn achterste probeerde te steken.

Cameron Jeffrey Wilson (27) droeg op 5 april in zijn appartement een pistool in zijn zak toen het wapen per ongeluk afging en zijn kruis en dij doorboorde. Dat meldt Wenatchee World News.

Wilson, die al 13 keer veroordeeld werd, vroeg zijn vriendin om zich van het wapen te ontdoen alvorens naar het ziekenhuis te gaan.

Toen de delinquent in het ziekenhuis was, kwam er plotseling een prop marihuana uit zijn achterste tevoorschijn terwijl de dokters hem aan het opereren waren.

De politie werd ter plaatse geroepen en toen ze de auto van Wilson onderzochten, vonden ze in zijn bebloede jeans ook nog eens een zak meth aan. De agenten vaardigden een aanhoudingsbevel aan tegen de man, waarna Wilson zich op 18 april vrijwillig aanmeldde.

Tijdens de fouillering in de gevangenis werd er nog een andere prop marihuana uit zijn achterwerk gehaald.

En om het nog erger te maken, bleek uit een aantal telefoontjes vanuit de gevangenis dat Wilson zijn vriendin gevraagd had om niet met het onderzoek mee te werken. De politie luisterde aandachtig mee …

Het lijkt erop dat deze onfortuinlijke boef nu voor een lange tijd in de gevangenis zal mogen verblijven.

Bron en afbeeldingen: New York Post

Moedereend trekt elke lente door hetzelfde ziekenhuis om haar pulletjes te showen.

Zwaar verbrande hond wordt herenigd met man die zijn leven redde.