in

Man D00D aangetroffen in bioscoop terwijl hij horrorfilm zat te kijken.

Een Britse gepensioneerde viel dood in een bioscoop in Thailand terwijl hij een horrorfilm aan het kijken was. Volgens de Bangkok Post overleed Bernard Channing (77) in een bioscoop in Pattaya, waar hij ‘Annabelle Comes Home’ aan het kijken was.

Na afloop van de film werd zijn lichaam ontdekt door een andere bioscoopbezoeker. De bejaarde man werd ter plaatse dood verklaard en zijn lichaam werd via een zijdeur naar buiten gebracht en in een ambulance geladen.

Buurtbewoner Monthira Phengrat, die na het overlijden bij de bioscoop aankwam, zei dat de bezoekers erg overstuur waren.

Ze getuigde: “Bij de entree stonden enkele mensen met het personeel te praten. Ze waren in de zaal waar de man overleed en waren erg overstuur. Ze waren geschokt over wat er gebeurd was. Sommige mensen zaten vlakbij de dode man. Het bioscooppersoneel was erg bezorgd en ze probeerden te verhinderen dat we iets zouden zien. We kregen het verbod om foto’s te maken.”

Het zou gaan om een 77-jarige bedrijfsleider uit Nottingham die in Thailand op vakantie was, samen met enkele vrienden uit dezelfde regio.

De lokale politie bevestigde dat het lichaam van de man werd overgebracht naar een ziekenhuis, waar een autopsie de doodsoorzaak moet bepalen. De politie sluit kwaad opzet vooralsnog uit en gaat uit van een natuurlijk overlijden.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van de man.

(Uitgelichte foto louter ter illustratie)

Vakantiegangers in Benidorm moeten in de rij V00R ligbedjes

Cocaïne versneden met medicijn dat gebruikers bijna ogenblikkelijk kan D0DEN.