in , , , , ,

OMGOMG WTFWTF BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Mama sprong op rug van poema en wrong kaken open om zoontje (7) te redden.

Een zevenjarige jongen Canadese jongen werd vrijdag door zijn moeder gered nadat een poema hem aanviel en beet terwijl hij in de tuin aan het spelen was.

Chelsea Bromley sprong op de rug van het wilde dier en wrong zijn kaken open nadat het haar zoontje aangevallen had. Het dier had de hals en de arm van de kleine Zack vastgegrepen achter hun huis op Vancouver Island.

Chelsea werd zelf ook enkele keren gebeten alvorens haar gekrijs er uiteindelijk voor zorgde dat het dier op de vlucht sloeg.

De papa van Zack, Kevin, verklaarde aan Global News: “Ze sprong bovenop dat ding, maar het wilde de arm van Zack niet loslaten, dus moest ze de kaken van de poema openwringen.”

“Er was overal bloed. Ze is buiten haar zinnen. Als het een grotere poema was geweest, zou het zo niet afgelopen zijn.”

Het dier was over het hek gesprongen en van zodra Zack het dier zag begon hij te rennen. De poema kon hem uiteindelijk inhalen en greep hem vast. De moeder hoorde het gekrijs van de jongen en liep in paniek naar buiten.

Zack werd per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij behandeld werd aan zijn hoofd, hals en arm. De volgende dag mocht hij alweer naar huis.

Boswachters konden de poema opsporen en doodde hem samen met nog een ander exemplaar. Volgens de boswachters waren de poema’s erg mager wat erop zou kunnen wijzen dat ze uitgehongerd waren.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Global News en Metro

17-jarige jongens geëlektrocuteerd terwijl ze een hond probeerden te redden.

Meisje (4) stuurt moederdagkaartje naar overleden mama en krijgt antwoord uit de hemel.