in , , , ,

BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Kinderboerderij Amsterdam in diepe rouw: eend en kippen vertrappeld.

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige foto’s die door de kinderboerderij op Facebook gedeeld werden. Het beeldmateriaal kan op sommige lezers schokkend overkomen, maar het is belangrijk dat het bericht gedeeld wordt om de daders te vatten en om strengere straffen te eisen voor deze dierenbeulen.

Kinderboerderij De Buiktuin in Amsterdam werd dinsdagochtend opgeschrikt door een verschrikkelijk drama. Vrijwilligers vonden een eend en drie kippen die op een wrede manier om het leven werden gebracht.

Een medewerker van de kinderboerderij schreef verontwaardigd op Facebook: “Zo … Voelen jullie je nou dapper? Stelletje tuig … Onschuldige dieren doodmaken? De lievelingetjes van bezoekertjes … Wat moeten we de kindjes vertellen?”

Aan Het Parool getuigt Diana Wormhoudt, voorzitter van de kinderboerderij, dat de dieren wellicht op een verschrikkelijke manier om het leven werden gebracht. Ze zei: “Normaal komen ze gelijk op je afgerend zodra je binnenkomt, maar ze kwamen niet. Toen zijn we ze gaan zoeken en zagen we ze liggen. Door de verwondingen weten we bijna zeker dat ze wel doodgetrapt moeten zijn.”

Mensen die iets verdacht hebben gezien in de omgeving van de kinderboerderij in Amsterdam-Noord worden opgeroepen om zich te melden bij de politie.

DEEL dit bericht zodat alle potentiële getuigen het zouden zien.

Bron en afbeeldingen: Facebook, Het Parool en Hart van Nederland

Kerel komt aan in Amsterdam en ontdekt dat zijn Airbnb een container is.

Gordon haalt uit naar Derksen: “Hou lekker je smoel!”