in , , , ,

LOLLOL LiefLief

Kerel koopt Miele voor 35 euro en is apetrots – dan beseft hij hilarische vergissing.

De acteur Abbie Chalgoum vond het afgelopen week tijd om een nieuwe stofzuiger te kopen. De jongeman wilde een Miele en begon online rond te snuisteren.

En dan vond hij precies wat hij zocht: een Miele voor amper 35 euro! Een koopje, zo dacht hij. Abbie liet zich verleiden door de mooie prijs en de foto. Hij kocht hem meteen!

Maar de ervaring leert dat als iets te mooi is om waar te zijn, het dat doorgaans ook is.

Volgens EditieNL kreeg Abbie maandag een bericht van Bol.com dat zijn nieuwe stofzuiger bij Intertoys afgehaald kon worden. De werkneemster keek echter raar op toen Abbie kwam opdagen om zijn stofzuiger af te halen.

De doos was erg klein, maar ook dat deed geen belletje rinkelen. De acteur dacht dat het wellicht om een van de laatste nieuwe, supermoderne modellen ging.

Maar thuisgekomen besefte hij zijn vergissing: hij had in werkelijkheid een speelgoedstofzuiger gekocht! Zijn vriendin, die hoogzwanger was, lachte zich een breuk.

Afgelopen maandag deelde Abbie zijn hilarische vergissing op Twitter, waar het meteen viraal ging. Toch krijgt Abbie ook steun. Heel veel mensen moeten toegeven dat ze er ook zouden ingetuind zijn.

Dinsdag postte Abbie een heuglijke update: dubbel goed nieuws. Hij heeft niet alleen een volwassen stofzuiger gekregen, maar is ook de trotse papa van Noah geworden! Dochterlief was dan weer erg blij met de speelgoedstofzuiger!

DEEL dit hilarische verhaal met je vrienden om ook hen aan het lachen te brengen!

Bron en afbeeldingen: EditieNL en Twitter

Puppy’tje laat stinkende scheet in gezicht hond – en internet ligt plat van het lachen.

Papa van vier dochtertjes toont de brutale realiteit van het vaderschap.