in , , ,

WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Kerel komt aan in Amsterdam en ontdekt dat zijn Airbnb een container is.

Airbnb is een geweldige manier om nieuwe steden te leren kennen. Het bied je een goede uitvalsbasis voor een betaalbare prijs. Maar soms zijn de kamers niet altijd wat je ervan verwachtte.

Ben Speller was naar Amsterdam afgereisd om de wedstrijd tussen Ajax en de Spurs bij te wonen en hij had een plek nodig om de nacht door te brengen. Hij stootte op een goede deal: “Een net huis met een privé badkamer.” En dat voor amper 115 euro.

Maar toen hij daar arriveerde, was de Airbnb niet meteen wat hij ervan verwacht had. Ben werd verwelkomd door een afgedankte zeecontainer langs de kant van de weg.

In de container in de buurt van het Prins Bernhardplein lagen drie matrassen en er was ook een mobiele wc aanwezig. Niet meteen wat Ben beloofd werd.

Ben verklaarde aan AT5: “We waren al drie keer voorbijgereden met de taxi, en we dachten: ‘Dit kan het niet zijn!’ Maar toen we uitstapten, bleek het waar te zijn. We openden de deur en keken naar binnen, sloten de deur en vertrokken. Dan namen we een hotel.”

Ben vroeg de eigenaar om terugbetaling, maar zijn verzoek werd geweigerd. Ondertussen betaalde Airbnb terug en vergoedde ook de hotelkosten van Ben.

Gelukkig zag Ben de humor er wel van in en deelde de foto’s van zijn ‘cottage’ met de Spur fans.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: AT5, Facebook / Ben Speller en UNILAD

11-jarig meisje filmt obsceen pestgedrag lerares, maar zij is diegene die gestraft wordt.

Kinderboerderij Amsterdam in diepe rouw: eend en kippen vertrappeld.