in , , , ,

LiefLief

Hondje Joep uit Veenendaal gered van het spuitje, nadat baasje met hem in een urn wilde.

De hond Joep uit Veenendaal was ten dode opgeschreven. Vrijdag was normaal zijn laatste dag op aarde omdat zijn overleden eigenaar Frans wilde vermijden dat hij naar een asiel zou moeten. Daarom wilde hij Joep meenemen in zijn urn. Uiteindelijk werd er toch een andere oplossing gevonden. Als de nabestaanden hun goedkeuring geven, zal Joep geadopteerd worden door Anne van Akkeren.

Cindy Albers, die de hond elke weekend uitliet omdat eigenaar Frans niet meer goed kon stappen, reageert erg opgelucht. Aan EditieNL verklaarde ze: “Ik ben zo ontzettend blij dat het is gelukt. Tot vanmiddag dacht ik dat hij om vijf uur een spuitje zou krijgen.”

Via de sociale media kwam Cindy in contact met Anne uit Heemstede. Cindy legde uit: “Zij hoorde het verhaal van Joep en wil hem graag adopteren. Dat was zo’n opluchting. Ik ben echt heel erg blij.”

Het waren erg moeilijke tijden voor de familie van Frans. Tijdens hun rouwproces kregen ze heel wat verwijten naar hun hoofd geslingerd.

Cindy en de nabestaanden moeten zich geen zorgen maken dat ze de hond nooit meer zullen zien. “Ze zijn altijd welkom om hem een knuffel te geven”, zei Anne.

En als Joep zou overlijden, zal hij gecremeerd worden en alsnog bijgezet worden in de urn van zijn baasje.

DEEL dit bericht als ook jij zo opgelucht bent dat Joep gered werd.

Bron en afbeeldingen: Facebook en EditieNL

Misvormd meisje dat wreed gepest werd met uiterlijk, overleden op 10-jarige leeftijd.

11-jarig meisje slaat dief in elkaar die scooter van mama probeerde te stelen.