in

LOLLOL WTFWTF

Hierom is Sylvie Meis woest!

Ondanks dat de organisatie heel tevreden was over Sylvie Meis als presentatrice van het SemperOpernball in Dresden, krijgt ze de job volgend jaar niet nog een keer. De jurk die de blondine droeg vonden de Duitsers namelijk veel te bloot.

“We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo diep uitgesneden waren dat het te onthullend was voor onze conservatieve klantenkring”, licht directeur Hans-Joachim Frey van het Duitse gala toe aan Bild. “Er was veel kritiek.” Sylvie zelf was zich van geen kwaad bewust. “Mijn uitsnede was misschien wat diep, maar ik heb daar nooit klachten over gekregen. Er is me niet verteld dat er kritiek op was.”

Het Dresden Semper Opera Ball is één van de grootste events in Europa. De tv-uitzending duurt ruim 4 uur en naast veel klassieke muziek, worden er ook awards uitgereikt aan sterren. Al in juni werd er al gespeculeerd of Sylvie in 2020 opnieuw het Dresden Semper Opera Ball mag presenteren.

Dit is niet de eerste keer dat de presentatrice een grote tv-klus misloopt. In mei werd bekend dat zij niet mag terugkeren als jurylid bij Das Supertalent. En vorig jaar werd zij ook al aan de kant gezet bij Let’s Dance en daar was Sylvie ook erg verdrietig over.

Temptation-Giorgio neemt drastisch besluit

Ex Sylvie Meis aast op Yolanthe