in , ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Hele Playmobil-collectie van 11-jarige Jayden verloren na ongeluk op de A12.

Afgelopen weekend ging bijna de hele Playmobil-collectie van de 11-jarige Jayden uit Rijen verloren bij een ongeluk op de A12 in Driebergen. De jongen was met zijn papa onderweg naar een 112-beurs in Veenendaal.

Het ongeluk werd veroorzaakt door een bestuurder die tegen de trailer met Playmobil geknald was. Toen Jayden zijn Playmobil in gruzelementen verspreid op de snelweg zag liggen, was hij erg boos en kapot van verdriet.

De 11-jarige jongen had een unieke brandweer Playmobil-collectie. De waarde ervan schommelde tussen de 10.000 en 15.000 euro. De stukken kwamen uit alle uithoeken van de wereld. Simone van Nuland, eigenares van een Playmobilwinkel in Den Bosch en vriendin van de familie, zei: “Hij heeft op twee dingen na alles van de brandweercollectie, dat is heel bijzonder. Zijn vader begon er veertig jaar geleden mee, Jayden is er al bijna tien jaar mee bezig. Nu is alles in één klap weg.”

Direct na het ongeluk sprong Jayden uit de wagen en liep in paniek naar het speelgoed dat verspreid lag op de snelweg. Gelukkig kon een vriendje hem nog net op tijd bij de kraag grijpen, want de snelweg oplopen kan erg gevaarlijk zijn.

Er kon een beetje speelgoed gered worden, maar het grootste deel was kapot of belandde in de sloot langs de snelweg.

Ondertussen werd er een campagne opgestart om het leed van Jayden een beetje te verzachten. Mensen kunnen geld doneren of Playmobil opsturen. “Alles wat binnenkomt is meegenomen”, zei Van Nuland nog.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent – misschien wordt het wel gelezen door iemand die Jayden kan helpen!

Bron en afbeeldingen: AD en Facebook

87-jarige man in Maastricht beroofd door ‘knuffelende’ zakkenrollers.

Extreem jaloerse vrouw hakt vingertoppen van vriendje af nadat ze hem vond op Tinder.