in , , ,

Om van te huilenOm van te huilen

Heldhaftige hond redt pasgeboren baby die levend begraven werd door ‘beschaamde’ tienermoeder.

Een heldhaftige hond redde een pasgeboren baby nadat hij hem gevonden had in het veld waar zijn tienermoeder hem begraven had.

De zesjarige hond genaamd Ping Pong was woensdagochtend in de aarde aan het graven langs het veld van een boer in Korat in het noordoosten van Thailand. De eigenaar van Ping Pong, Usa Nisaika, ging een kijkje nemen en zag het kleine beentje van de baby uit de grond steken. Usa groef de baby in paniek op en bracht hem naar het ziekenhuis, waar werd vastgesteld dat de jongen het relatief goed maakte.

Het kind werd gezond verklaard en de politie arresteerde zijn 15-jarige moeder op verdenking van poging moord.

Usa zei dat zijn hond – die maar drie goede pootjes heeft nadat hij op jonge leeftijd door een auto werd aangereden – een ‘held’ is. Hij zei: “Ik heb Ping Pong sinds zijn geboorte en was altijd al erg loyaal en onderdanig.”

Niemand van de dorpelingen wist dat het meisje zwanger was, maar een winkeleigenaar verklaarde dat ze onlangs een ongewoon grote hoeveelheid maandverbanden gekocht had.

De tiener werd later gearresteerd en bekende de feiten. Ze verklaarde aan de politie dat ze hem levend begroef om de geboorte geheim te houden omdat ze vreesde dat haar ouders erg boos zouden zijn.

Het kleintje verblijft momenteel onder toezicht in het ziekenhuis, maar de ouders van het meisje hebben aangeboden om voor hem te zorgen.

DEEL dit bericht om Ping Pong, de heldhaftige hond, te bedanken!

Bron en afbeeldingen: Mirror en ViralPress

Terdoodveroordeelde heeft opmerkelijk verzoek voor laatste maaltijd.

Vuilnisman redt katje uit vuilnisbak dat onder de plakkerige sproeischuim zat.