in , ,

Glennis Grace wil kind met 23-jarig liefje.

Zangeres Glennis Grace was in de nieuwe podcast Real Talk tegenover FunX-dj Fernando erg openhartig over haar privéleven. Ze vertelde uitgebreid over haar ontmoeting met haar vriend Lévy (23) en hun kinderwens.

De zangeres vertelde ook dat ze aanvankelijk helemaal niet mee wilde doen aan America’s Got Talent omwille van haar 12-jarige zoon Anthony. Glennis vond het erg dat ze er niet bij kon zijn toen hij naar de middelbare school begon te gaan. De aandacht bracht ook met zich dat Anthony alsmaar meer in de schijnwerpers kwam te staan. Een beroemde mama hebben was voor Anthony, vooral op school, niet altijd even gemakkelijk. “Hij genoot er heel erg van, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen het succes begon heeft hij geen leuke tijd gehad op school. Hij werd gepest. Er waren dagen dat hij opgewacht werd op school door derdeklassers. Dan moet je vooral mij als moeder hebben. You picked the wrong child”, zei Glennis.

View this post on Instagram

Happy🙏🏽💜

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

Glennis is ook erg openhartig over haar nieuwe vriend Lévy, de 23-jarige gitarist die ze tijdens AGT leerde kennen. Ze geeft aan dat ze door een erg moeilijke periode ging toen ze hem leerde kennen. “Ik was niet gelukkig. Hij was de eerste die me buikpijn gaf van het lachen”, vertelde de zangeres.

De AGT-kandidate is erg duidelijk over haar kinderwens met Lévy. “Ik heb altijd gezegd dat ik een groot gezin wil. Toen het serieus begon te worden tussen ons, heb ik dat gelijk aangegeven. En gelukkig vindt Lévy het niet erg om jong vader te worden.”

Kunnen we dan binnenkort babynieuws verwachten, is de vraag die op iedereens lippen brandt. “Wie weet”, antwoordt Glennis. “We fantaseren er zelfs al over, dus ik hoop dat het me gegeven is.”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met alle Glennis Grace-fans die je kent!

Bron en afbeeldingen: YouTube, Story en Instagram

Zie jij het griezelige detail op deze foto dat iedereen de daver op het lijf jaagt?

André Hazes en zoontje junior in dezelfde outfit doen overal de harten smelten.