in , ,

BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Gehandicapte vrouw heeft belangrijke boodschap nadat auto met hondenpoep besmeurd werd.

We leven in een tijd waarin mensen meteen een oordeel klaar hebben over anderen. En het internet biedt hen een platform om dat naar believen te doen. Hoewel we allemaal het advies kregen om iemand niet op z’n uiterlijk te beoordelen, lijkt het erop dat heel wat mensen deze simpele boodschap niet begrijpen.

Dat is precies ook wat een vrouw genaamd Shellie Chandar moest ervaren toen ze haar auto op een gehandicaptenparkeerplaats geparkeerd had. Toen ze bij haar auto terugkwam, zag ze dat iemand hondenpoep over haar autoraampje gesmeerd had.

Chandar is het helaas gewend om starende blikken te krijgen wanneer ze op een gehandicaptenplaats parkeert. Op het eerste zicht zou je immers niet denken dat ze een beperking heeft. De vastgoedmakelaar uit San Diego heeft verlammende pijn omwille van haar MS en wandelen is soms echt moeilijk.

MS is een chronische aandoening die het zenuwstelsel aantast, inclusief de hersenen en de ruggenwervel. Na verloop van tijd wordt ook het zicht aangetast, en zetten andere symptomen zoals zware pijn, verlamdheid, bevingen, vermoeidheid en duizeligheid de kop op.

“Ik was met een klant toen het gebeurde, dus hoewel ik wilde huilen, deed ik waar ik het beste in ben en lachte ik het weg”, schreef ze op Facebook. Ga naar de volgende pagina om de belangrijke boodschap van deze vrouw te lezen en om de afschuwelijke foto’s van het vandalisme te zien.

Mama van 3 dreigt aangerand te worden, maar dan reageert haar hond aan lichtsnelheid.

Verdwaalde kogel raakt 2-jarig meisje in achterhoofd terwijl ze op glijbaan speelt.