in

LOLLOL WTFWTF BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Frank en Rogier snoeihard afgeserveerd  door Martien

De kans op de Televizier Talent Award maakte de flamboyante interieurstylisten Frank en Rogier door het dolle heen. Maar hoe pijnlijk zal de beladen ontmoeting met hun tv-collega Martien Meiland verlopen?

Het belooft spannend te worden op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala, waar naast de felbegeerde ring ook de Talent Award zal worden uitgereikt. Op die feestelijke avond staan Frank en Rogier namelijk oog in oog met SBS-collega Martien Meiland (58). Ze gaan hem voor eerst ontmoeten sinds zijn uithaal eerder dit jaar. Tijdens een interview zei Martien over het glamourkoppel: ‘Mijn familie en ik zijn totaal geen fan’ en ‘Ik heb gewoon niets met hen’. Een mogelijke samenwerking werd resoluut van de hand gewezen! Frank en Rogier reageerden verbijsterd. Zij hebben juist veel bewondering voor de familie Meiland.

Jaren geleden hebben ze Martien eens ontmoet bij een meubelleverancier en toen leek er niets aan de hand. In Story riepen zij enkele maanden geleden op tot een wijnovergoten ontmoeting. Een persoonlijk gesprek zou de lucht misschien kunnen klaren, dachten ze. Helaas wijst alles erop dat Martien de uitgestoken hand weigert. ‘Naar ons persoonlijk is er geen reactie gekomen,’ vertelt Rogier. Toch heeft hij daar wel begrip voor: ‘Ik weet niet in wat voor hoedanigheid die uitspraken zijn gedaan. Weet je wat het is, hij is zo enorm druk. Ik kan me voorstellen dat hij dagelijks duizenden berichten krijgt. Dan heeft hij ook nog allemaal werkzaamheden in dat chateau. Dat is niet niks.’

Elise Schaap imiteert Britt Dekker terwijl ze naast haar staat op de rode loper

Drie mannen staat achter 77-jarige bij geldautomaat – ze beseffen al snel dat de verkeerde kozen om te beroven.