in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Ex-verloofde Connie Witteman is al getrouwd met een ANDER

Hoewel Eugène van Dun zijn ex-partner Connie Witteman al vijf jaar terug ten huwelijk vroeg, leidde dat nooit tot een jawoord. Integendeel: de glamourdiva zette Eugène vorig jaar kerst op straat. Hij herpakte zich, terwijl Connie hem financieel het vuur aan de schenen legt. En hoe: aan Story vertelt Eugène dat hij twee maanden terug alsnog getrouwd is… met de Russische schone Albina!

Hoewel Eugène van Dun (50) door zijn openbaar geworden conflict met Connie Witteman (68) alle reden heeft om ongelukkig te zijn, is hij dat niet. Sterker nog, de bouwondernemer is dolgelukkig met zijn nieuwe liefde Albina Dzhioeva (43). Deze beeldschone Russische, die Eugène kort na zijn stukgelopen relatie met Connie leerde kennen, liet zijn hart weer sneller kloppen. Omdat Eugène zo snel een nieuwe vrouw vond, zou dat Connie gevoelens van frustratie hebben opgeleverd. Zo noemde zij Albina in een recent interview ‘Russische poes’. Dat tot groot ongenoegen van Eugène.

‘Het is schandalig hoe Connie haar in de media noemt,’ vertelt Eugène aan Story. ‘Albina is Russisch, spreekt vloeiend Engels en studeert Nederlands,’ gaat Eugène verder. ‘Ze is een enorm intelligente vrouw. We hebben elkaar in de zakenwereld ontmoet.’ Dat Eugène dankzij Albina op een roze wolk leeft, was ook Story niet ontgaan; bronnen uit de omgeving van Eugène meldden dat hij en Albina reeds getrouwd zouden zijn. Een stralende Eugène bevestigt dat met een brede lach. ‘Klopt! Ik ben op 30 augustus getrouwd met Albina. In Praag.’ Het huwelijksaanzoek van Eugène vond zeer kort daarvoor plaats. ‘Ik heb Albina begin augustus ten huwelijk gevraagd. Op de klassieke manier. Ik ben met een mooie verlovingsring op mijn knieën gegaan. Zo hoort het ook.’

Bron: Story

Patty Brard: ‘Ik wil nog een keer trouwen…’

Goede Tijden verkeert in Slechte Tijden!