in ,

BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Dronken bestuurder crashte en misbruikte gewonde vriendin in plaats van naar ziekenhuis te gaan.

Een ‘monsterlijke’ dronken bestuurder die met zijn auto crashte, misbruikte zijn slachtoffer in plaats van haar naar een ziekenhuis te brengen. De vrouw had door de impact een beroerte opgelopen.

Chayce Hanson (43) werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar voor de aanval op een vriendin in februari 2017.

Ze was passagier in de auto van Hanson toen hij dronken onderweg was in Seattle in de VS en in een voortuin crashte.

Door de impact knalde de vrouw met haar hoofd tegen de voorruit, waardoor ze een beroerte opliep. Maar eerder dan haar naar het ziekenhuis te brengen of de hulpdiensten te bellen, nam Hanson haar mee naar huis en misbruikte haar.

Het anonieme slachtoffer, nu 43 jaar oud, getuigde: “Hij had me die avond gewoon kunnen laten. Hij had ervoor kunnen kiezen om de vrouw in zijn auto niet te misbruiken, hij zag hoe ik tegen de voorruit knalde.”

Bewakingsbeelden van het misbruik tonen het compleet gebrek aan respect van Hanson voor de vrouw. De openbare aanklager verklaarde dat de beelden tonen hoe Hanson het slachtoffer aanviel, terwijl ze bewusteloos was en haar hoofd zelfs niet kon bewegen.

Sinds het ongeluk lijdt de vrouw aan geheugenverlies en cognitieve problemen als gevolg van haar onbehandelde beroerte. Ze heeft sindsdien niet meer kunnen werken.

De man werd in april schuldig bevonden en werd nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van 25 jaar.

Bron en afbeeldingen: The Sun

Boerin in Roden ontdekt spijkers in voer voor koeien.

3-jarige jongen zit gevangen in grijpautomaat na wanhopige poging om teddybeer te winnen.