in

LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

Doodsbang hondje dat spuitje zal krijgen, heeft prachtige reactie als ze beseft dat ze gered is.

Het is een droevig feit dat heel wat honden die naar het dierenasiel worden gebracht ondervoed zijn. Het doet ons pijn om honden te moeten zien die zoveel pijn hebben dat ze nog nauwelijks kunnen staan. Maar sommige honden blijven mensen toch vertrouwen, ondanks de verwaarlozing die ze in hun handen leden. Er zijn echter ook honden die in elkaar krimpen van de schrik wanneer de redders hen willen benaderen.

We kunnen het ons gewoon niet voorstellen dat er mensen zijn die een dier pijn zouden willen doen. Ons verstand is daar gewoon te klein voor …

Dat gezegd zijnde, zijn we ervan overtuigd dat honden een zesde zintuig hebben om te voelen of ze te maken hebben met goede of slechte mensen.

Mensen die met geredde dieren werken, weten dat het belangrijk is om het dier de eerste stap te laten zetten. Uiteraard is het normaal dat je het beestje wilt strelen en ermee wil spelen, maar dat is niet altijd de beste benadering voor gekwetste dieren.

Edie, een verlaten hond, stond op het punt om het fatale spuitje te krijgen. Ze was doodsbang van mensen en het was heel lang geleden dat er nog iemand voor haar gezorgd had. Haar vacht was een puinhoop en ze was gevaarlijk ondervoed.

Er was een ware dierenliefhebber nodig om haar een tweede kans te gunnen.

Het eerste deel van de video is moeilijk om te kijken. Edie is zo bang dat ze geen blijf weet met zichzelf. Haar hele lichaampje trilt terwijl ze heftig blaft tegen de man die haar probeert te overtuigen om een snoepje te nemen.

Uiteindelijk slaagt de man erin om Edie te kalmeren. Nu kan hij haar eindelijk benaderen.

Het duurt niet lang voor er een echte vertrouwensband gesmeed wordt. Edie begint te begrijpen dat de man er niet is om haar te kwetsen. Je ziet echt het moment waarop ze beseft dat ze niet meer ingeslapen zal worden.

Bekijk de video hieronder om de reactie van Edie te zien wanneer ze snapt dat ze gered is. Laten we even de tijd nemen om de mensen te bedanken die hun leven wijden aan het redden en verzorgen van verwaarloosde en mishandelde dieren. Zonder jullie zou de wereld een veel slechtere plek zijn voor onze onschuldige viervoetige vrienden.

Bron en afbeeldingen: YouTube

Alleenstaande vader adopteert zijn vijfde gehandicapt kind.

Partij pleit voor pitspoezen op Formule 1 in Zandvoort.