in

LOLLOL WTFWTF Om van te huilenOm van te huilen

Dit speelt er écht tussen Fabrizio en verleidster Julia

Temptation Island VIPS’ Fabrizio werd regelmatig met verleidster Julia gespot. Geruchten gingen zelfs dat ze een koppel vormden. Julia doet nu een boekje open over haar ‘relatie’ met Fabrizio.

Antwoord
Julia werd zoal in Walibi en op het strand met Fabrizio gespot. In een nieuwe video van Concentrate Velvet legt de blondine uit: “Ben jij gewoon nooit met vrienden naar Walibi gegaan? Walibi was gewoon zomaar. Het strand ook.”

Strand
“Het was super lekker weer en we dachten gewoon: laten we naar het strand gaan, zoals elk logisch nadenkend mens.” De twee werden door Temptation-fans pikant op de kiek gezet. “Dat doe je natuurlijk niet in je ski-pak, maar in je bikini en zwembroek. En je gaat ook naast elkaar liggen en niet tien meter afstand houden en gaan schreeuwen naar elkaar. Heel asociaal.”

Duidelijkheid
Julia maakt dus duidelijk dat het momenteel niet meer is dan een vriendschap. Over haar ‘strand-date’ met Fabrizio zegt ze: “Toen lagen we ‘innig bij elkaar met weinig kleding’. Dat was blijkbaar een heel romantisch middagje, maar dat heb ik even gemist.” Clear talk!

Sara, een 16-jarig meisje, klaagde over haar menstruatie – de volgende dag wordt ze dood teruggevonden

Ariana Grande maakt Amsterdam onveilig