in ,

OMGOMG WTFWTF LiefLief Om van te huilenOm van te huilen

Deurbelcamera legt moment vast waarop orkaan Dorian huis in de lucht blaast.

De deurbelcamera van een man legde het precieze moment vast waarop orkaan Dorian zijn huis in North Carolina uit z’n funderingen rukte en in de lucht blies.

Jason Sawyer

Jason Sawyer keek geschokt toe – gelukkig van ver weg – hoe er vanuit orkaan Dorian plotseling een windhoos ontstond en over Emerald Isle, een dorpje in North Carolina, raasde. Sawyer en zijn vrouw verbleven gelukkig op een ander adres. Hij vertelde aan WRAL: “We waren niet zeker wat we thuis zouden aantreffen, maar dit hadden we zeker niet verwacht.”

Nadat hij de schade aan het dorp online gezien had, herinnerde hij zich zijn deurbelcamera en besloot in te loggen. Hij vervolgde: “Ik riep mijn vrouw naar boven en we bekeken het samen, en er was niet veel meer te zeggen. We wisten dat het slecht was. We wisten gewoon niet hoe slecht, maar het geluid van die tornado zette ons weer met beide voetjes op de grond. Het raakt je tot in je diepste vezels.”

Hun huis werd compleet vernield en nu zullen ze met de verzekering moeten bekijken of ze het al of niet zullen heropbouwen. Jason ging verder: “Mensen aan de overkant hebben weinig tot geen schade aan hun huizen. We zijn blij voor hen. Het was heel specifieke schade op slechts enkele plaatsen.”

Tussen zondag en dinsdag richtte orkaan Dorian dood en vernieling aan in het noorden van de Bahama’s, alvorens aan land te gaan in de Verenigde Staten. Hoewel de orkaan nu geluwd lijkt te zijn, vielen er volgens BBC tot dusver 30 dodelijke slachtoffers op de Bahama’s. De minister van volksgezondheid Duane Sands liet weten dat de uiteindelijke dodentol nog veel hoger zal uitvallen.

Demi Lovato in bikini overwint ‘grootste vrees’ door cellulitis te tonen.

Moeder van zoontje met Down vervolgt dokters omdat ze niet checkten of hij syndroom had.