in ,

LOLLOL OMGOMG LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Demi Lovato in bikini overwint ‘grootste vrees’ door cellulitis te tonen.

Demi Lovato wendde zich onlangs tot Instagram om haar ‘grootste vrees’ te overwinnen, namelijk het delen van een onbewerkte foto van zichzelf in bikini.

Instagram

De zangeres had ook een hartverwarmende boodschap over haar uiterlijk, lichaamspositiviteit en dieet.

In het bericht gaf de wereldster toe dat ze voordien wel eens foto’s van zichzelf liet bewerken en zei dat ze dat deed “zodat anderen zouden denken dat ik hun idee ben van wat schoonheid is.” Ze wendde de foto ook aan om een nieuw hoofdstuk in haar leven aan te kondigen, dat ‘meer authentiek’ zal zijn in plaats van het tegemoetkomen aan de standaarden van iemand anders.

Lovato schreef bij de foto:

“Dit is mijn grootste vrees. Een onbewerkte foto van mij in bikini. En raad eens wat, dat is cellulitis! Ik ben het zo beu om me te schamen voor mijn lichaam, het bewerken (ja, de andere bikinifoto’s waren bewerkt – en ik haat het dat ik dat deed, maar het is de waarheid), zodat anderen zouden denken dat ik hun idee ben van wat schoonheid is, maar dat ben ik gewoon niet. Dit is wat ik heb.”

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Lovato is altijd erg open geweest over haar problemen met eetstoornissen en was al vaker het slachtoffer van bodyshaming en later drugs- en alcoholverslavingen. Het lijkt erop dat Lovato weer helemaal terug is en blaakt van zelfvertrouwen!

Nicolette van Dam stopt ermee

Deurbelcamera legt moment vast waarop orkaan Dorian huis in de lucht blaast.