in , , ,

Om van te huilenOm van te huilen

Boer amputeert eigen been met zakmes nadat hij in machine gezogen werd.

Een boer uit Nebraska dacht dat zijn laatste uur geslagen was nadat hij in een machine werd gezogen. De enige optie om te ontsnappen, was door zijn eigen been af te zagen met een zakmes, en dat is precies wat hij deed.

Kurt Kaser (43) stapte vorige maand op een versnipperaar en werd in machine gezogen. Hij probeerde zich los te wrikken, maar besefte algauw dat hij een ledemaat moest verliezen om er levend vanaf te komen.

“Ik voelde hoe het m’n zenuwen doorsneed … Ik dacht dat ik flauw ging vallen, maar op een of andere manier zei iets me om door te zetten”, vertelde hij aan NBC News. “Ik deed wat ik dacht dat ik moest doen, en het werkte.”

De beproeving duurde amper vijf minuten, waarna Kaser ongeveer 75 meter naar zijn huis kroop om de hulpdiensten te bellen.

De getrouwde vader van drie bracht een week door in het ziekenhuis en twee weken in een revalidatiecentrum. Nu probeert hij een prothesebeen te krijgen. “Ik keek naar andere mensen in het ziekenhuis en ik heb het grootste stuk van mijn been nog en hoop ooit terug te kunnen wandelen”, zei hij. “Ik zou graag terug snel aan het werk gaan en ik weet dat ik het kan.”

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n heftig verhaal vindt!

Bron en afbeeldingen: New York Post en AP

Baby vecht voor z’n leven nadat hij uit baarmoeder vermoorde moeder werd gesneden.

Hond probeert wanhopig achter baasje te lopen nadat hij aan poort van asiel werd vastgebonden.