in

Om van te huilenOm van te huilen

Bikinifoto’s van Roxeanne Hazes en zoontje Fender gaan viraal.

Met de hitte van de voorbije dagen vond Roxeanne Hazes het een goed idee om even de stad te ontvluchten. Roxeanne spendeert de zomerse dagen in plaats daarvan op het verkoelende water van de Vinkeveense Plassen. Ze maakt zelfs van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op haar eerste jaar als moeder van Fender.

Dochter Dré liet zich inspireren door de rustige omgeving en de prachtige natuur om haar gedachten een beetje te ordenen. Zoontje Fender werd geboren op 10 juli 2018, maar ondanks de ‘spuitluiers, driftbuien, vroeg wakker, niet meer in je box willen spelen’ vindt Roxeanne het geweldig om moeder te zijn.

Een geëmotioneerde Roxeanne schreef op Instagram:

“Je wereld begint steeds groter te worden en bij een hoop dingen denk je me al niet meer nodig te hebben. Maar blijf nog maar een poosje klein en stout en zachtaardig. Ontdek de wereld maar, lieve Fender. Papa en mama zijn er altijd. Je bent perfect. Perfect voor ons.”

De kiekjes van Roxeanne worden onthaald op een stortvloed van positieve reacties. Niet alleen haar mooi bericht over het moederschap krijgt veel bijval. Mensen zijn ook erg onder de indruk van haar figuurtje. Zelfs Trijntje Oosterhuis kon het niet laten om te reageren: “Slanke den!”

Patiënt met oorpijn ontdekt dat er een hagedis in haar hoofd woont.

Roxeanne Hazes ziet er prachtig uit in bikini