in , ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

André Hazes over kleding die Monique voor zoontje kiest: “Dat is gewoon mijn kind niet.”

André Hazes is het wat de kledingkeuze van zijn zoontje betreft blijkbaar niet altijd eens met Monique. De volkszanger vertelde aan Shownieuws honderduit hoe hij André junior het liefst gekleed ziet.

Instagram

André Hazes zei:

“Laatst had hij een strak pakje aan, mooie schoentjes, dat is mijn kind. Een toen ging die laatst naar school in een kort blauw broekje, roze shirtje erboven met gele letters het woord Happy erop: dat is niet mijn kind!”

Mensen zien hierin een uithaal naar Monique, in de veronderstelling dat zij het is die hun zoontje kleedt. De volkszanger ziet zijn zoontje het liefst iets stijlvoller gekleed. Dat mag een stoer zwart pakje zijn, Nike-schoenen of blitse stappers, of zelfs ‘iets van Gucci’. André vindt dat ook een klokje van Rolex goed om zijn pols zou staan.

Instagram

Te midden van de hardnekkige geruchten over relatieproblemen met Monique, ligt de focus nu volledig op hun zoontje. Daarover zei de zanger eerder: “Het belangrijkste is dat nu alle aandacht naar de kleine André gaat. Hij verdient een mooi leven.”

André Hazes: ’Dat is gewoon niet mijn kind’

Politie Almere deelt beelden van bizar steekwapen gebruikt tijdens bijna fatale steekpartij.