in ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

8-jarige jongen vecht poema af met stok ‘terwijl het op zijn hoofd kauwde’.

Een achtjarige jongen slaagde er als bij wonder in om een poema af te vechten met een stok, terwijl het dier hem bij het hoofd sleurde. Pike Carlson werd vorige maand aangevallen door een poema toen hij samen met zijn oudere broer Gage in zijn tuin in Bailey in de Amerikaanse staat Colorado aan het spelen was. De gigantische kat greep Pike bij het hoofd en sleurde hem onder een boom, terwijl de jongen om hulp krijste.

9News

Gage rende naar binnen om hun vader, Ron Carlson, te waarschuwen, die naar buiten liep met een mes om zijn jongen te helpen.

Carlson verklaarde aan NBC:

“Zijn hoofd zat in de mond van de leeuw en ik zag het gebeuren – en dat deed me knappen vanbinnen – zien hoe het op hem kauwde.”

YouTube

Terwijl Carlson naar zijn zoon rende, probeerde Pike zich dapper te weren met het enige wapen dat hij kon vinden – een stok. De jongen zei tegen papa: “Papa, alle dieren hebben een kwetsbare plek, hun oogballen.” Pike greep de stok die onder de boom lag en probeerde het in het oog van het roofdier te prikken.

Precies op het moment dat zijn vader vlakbij was genaderd, liet de poema de jongen los. Toen besefte Carlson dat zijn zoon zwaargewond was. De vader getuigde: “Toen ik hem oppakte, zag ik dat een kant van zijn gezicht volledig openlag. Hij zat helemaal onder het bloed, zijn scalp was op verschillende plaatsen opengereten.”

De familie haastte de jongen naar de dichtstbijzijnde brandweerkazerne, van waaruit hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Pike onderging twee operaties en een dozijn hechtingen, maar de dokters zeiden dat hij zou overleven.

De jongen heeft nog een operatie nodig om een deel van zijn ooglid te corrigeren, maar het ventje blijft opmerkelijk optimistisch. Hij zei: “De poema is een listig dier. Probeer niet met een poema te worstelen. Het is een valsspeler.”

Koppel komt thuis van vakantie en vindt transmigrant in dakkoffer van auto.

Dochter Eddy Ouwens overleden