in

OMGOMG BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

76-jarige vrouw tijdens nordic walking in B0S misbruikt door 26-jarige man.

Toen een bejaarde vrouw van 76 jaar in het bos tussen Schipborg en Anloo aan het wandelen was, werd ze plotseling aangevallen en misbruikt door een jonge man. Dinsdag werd een 26-jarige man uit Zuidlaren gearresteerd in verband met de feiten.

De bejaarde dame was onderweg op een zandpad met nordic walking stokken. Tijdens haar wandeltocht kwam ze een man en een vrouw tegen die samen onderweg waren. Enige tijd later zag ze dat ze gevolgd werd. Daarna werd ze aangevallen en misbruikt. De verdachte liep terug naar de geparkeerde auto’s.

Foto: Opsporing Verzocht

Politie zoekt belangrijke getuigen

De politie is vooral geïnteresseerd in het echtpaar dat het slachtoffer onderweg ontmoette en nog een andere oudere man. Deze personen zouden belangrijke getuigen kunnen zijn. De politie verklaarde: “Nadat de vrouw slachtoffer was geworden en terugliep naar haar auto zag zij ook een man fietsen. De man droeg een stoffen muts en het slachtoffer schat hem rond de 70 jaar. Wie weet hebben deze mensen belangrijke informatie die kan helpen bij ons onderzoek.”

Laten we dit bericht verspreiden, zodat deze potentiële getuigen het zouden zien en mee kunnen helpen om de zaak op te lossen.

Bron en afbeeldingen: Opsporing Verzocht

Supermarktbazen 0ntslagen na vakantiekiekjes met afgeschoten exotische dieren.

De Posjes in diepe rouw na verdrietig nieuws