in , , ,

3-jarige jongen zit gevangen in grijpautomaat na wanhopige poging om teddybeer te winnen.

Een driejarig jongetje kwam vast te zitten in een grijpautomaat nadat hij wanhopig een teddybeer mee naar huis wilde nemen.

Natalie Draper (37) had Noah en zijn tweelingbroertje Joey meegenomen naar het binnenspeeltuin in Mansfield, Nottinghamshire in het Verenigd Koninkrijk. De vrouw liet Noah bij een vriend terwijl ze met Joey naar het toilet ging. Toen ze terugkwam, vroeg iemand haar: “Is dat jouw zoon in de grijpautomaat?”

Na tien minuten, drie gebroken sloten en een ‘buiten dienst’ bordje, werd Noah herenigd met zijn moeder, die pas dan een beetje kon lachen om de situatie.

Natalie zei: “Ik had mijn zoons mee uit genomen naar een indoor speeltuin om hen ’s ochtends een beetje bezig te houden, maar dit had ik nooit verwacht. Gelukkig kon het team hem er snel uit halen en nu ik weet dat hij veilig is, moet ik er hartelijk om lachen.”

“Het enige wat hij wilde was die teddybeer, als hij me om het geld had gevraagd, zou ik het voor hem gekocht hebben, hij hoefde niet tot zo’n extreme lengtes te gaan”, lachte ze nog.

DEEL dit bericht als ook jij moest glimlachen!

Bron en afbeeldingen: Mirror

Dronken bestuurder crashte en misbruikte gewonde vriendin in plaats van naar ziekenhuis te gaan.

Brandweer helpt jongens verhuizen nadat ze waren uitgerukt voor loos alarm.